04-05-2022 / Tentoonstelling over het leven van Truus Wijsmuller

Voor de pop-up-tentoonstelling, die in mei t/m augustus 2022 te zien zal zijn op het Waagplein 11-12 (in de voormalige Oilily-winkel) zijn fraaie banners ontworpen door Barbara van Santen. De bezoekers van ‘Waarom Truus?’ in De Vest te Alkmaar kregen op 4 mei een voorproefje. De tentoonstelling is gratis te bezoeken op donderdag t/m zondagmiddag, (12-17 uur) tot eind juni; in juli en augustus op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag (12-17 uur). Schoolklassen en gezelschappen kunnen een een eigen tijdstip reserveren (tantetruusishier@gmail.com) en desgewenst een inleiding krijgen. De uitleg is in het Nederlands, Duits en Engels.

VRIJWILLIGER IN HET POP-UP-MUSEUM? Heeft u één of meer middagen voor ons beschikbaar, neem dan svp contact met ons op via tantetruusishier@gmail.com