12-06-2022 /1000e bezoeker Truus-museum is Thea uit Heiloo

Thea van der Wielen en haar partner Floor Scheffer stapten nieuwsgierig naar binnen en werden geboeid door het verhaal over Truus’ leven. Maar konden natuurlijk niet vermoeden, dat ze hun bezoek eindigden met een boeket bloemen, een mini-Truus en een glas processo. Bestuurslid John Ibink mocht hen beiden verrassen. Thea bleek dus de 1000e bezoeker. Dat mocht gevierd worden. Alle andere gasten mochten mee proosten. Met gemiddeld 50 bezoekers per middag, van donderdag tot en met zondag, mag het pop-up museum een groot succes worden genoemd. Dankzij onze sponsors en donateurs kan het museum  gratis toegankelijk zijn. We willen graag de hele zomer open zijn, voor de jeugd, voor de Alkmaarders, voor de toeristen. Maar daar moeten we wel nog toestemming voor krijgen. We doen ons best. En Thea: hartelijk dank dat je voor de komende vijf jaar donateur wilt zijn. Daar zijn we blij mee.