23-02-2023 / Gestolen kinderen! Oekraïne huilt. Teken de petitie

Onderzoekers hebben bevestigd dat duizenden kinderen uit Oekraïne zijn meegenomen en naar Russische heropvoedingskampen zijn gestuurd. Veel ouders hebben geen idee hoe ze hun kinderen kunnen terugkrijgen.

Internationale verontwaardiging over de gestolen Oekraïense kinderen blijft uit — maar daar kunnen wij verandering in brengen!

Al onze overheden moeten zich onmiddellijk uitspreken en een gezamenlijke oproep lanceren om de Oekraïense kinderen thuis te krijgen en de betrokkenen verantwoordelijk te houden. Teken nu — Avaaz zal onze oproep overbrengen met een grote mediastunt voor de Europese Raad.

Samen kunnen we deze wreedheden binnen een paar uur aan de grote klok hangen — teken en deel dit nu!

Klik hier!

Vandaag in Brussel een knuffelprotest: 6000 kinderen vermist, voor elk kind een knuffel.