01-05-2023 / Truus-expositie in de bibliotheek, muziek en kunst van Artiance

Bij de ingang van de Bibliotheek Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2, is een kleine expositie ingericht met het verhaal van Truus en met een selectie van boeken over de Tweede Wereldoorlog. De borden met het verhaal van Truus zijn door onze stichting gemaakt en in bruikleen afgestaan. Het jeugdorkest van Artiance verzorgt op donderdag 4 mei een concert in de bibliotheek met het verhaal van Truus als kern. Dat bracht het jeugdorkest eerder dit jaar in onze zusterstad Bath. Artiance verzorgt op 4 en 5 mei ook het theater stuk Waakvogels in het kader van Theater na de Dam. Meer informatie over Waakvogels is te vinden op de pagina van Artiance. Deze hele week is Samen herdenken met Kunst ook te zien in Artiance. Klik hier voor meer informatie.