31-10-2023 / Lezing voor Dag en Dauw

Dag en Dauw wilde graag het verhaal van Truus horen. Op 31 oktober 2023 was de bibliotheek in het centrum van Alkmaar het podium. 70 mensen genoten van Truus’ levensverhaal, verteld door Leen Spaans. De toehoorders zullen voortaan vast met andere ogen naar het beeld op de Gewelfde Stenen Brug kijken. En of we nog een keer konden terugkomen. Want er valt nog meer te vertellen over Truus. Dat gaan we graag doen, op 13 februari 2024 (10:00 uur Bibliotheek centrum Alkmaar). Dit keer stonden de Kindertransporten centraal in het verhaal. Op 10 december a.s. is het 85 jaar geleden, dat ze begonnen. Op deze website wordt er veel over verteld. Dag en Dauw gaat uit van de Bibliotheek en Artiance en zet zich in voor culturele activiteiten en ontmoetingen voor iedereen vanaf 60 jaar. De website met agenda van Dag en Dauw staat hier.